magyar english címlap oldaltérkép kapcsolat
Keresés: 
címlapmegoldásainkPortálrendszerek
Webmail rendszer

Üzleti portálrendszerek

Üzleti portálrendszereink cégek, vállalatok, szervezetek számára kifejlesztett, hatákony tartalommódosító rendszerrel (CMS) támogatott komplex holnap. Olyan funkciókat alakítottunk ki, amelyek elősegítik a keresedelmi tevékenységek, szolgálatások internetes bemutatását, működését.


A portálrendszer által biztosított funkciók

Menüpontok, oldalak menedzselése
A portálrendszer biztosítja a menüben megjelenő oldalak bővítését, rendezését, módosítását illetve akár inaktiválását, ezáltal biztosítva például szezonális akciós oldalak, illetve termékkategóriák megjelenésének törlés nélküli szabályozását. Természetesen a végrehajtott változások azonnal megjelennek mind az oldalon, mind a menüben, mind pedig a kapcsolódó modulokban. A rendszer támogatja a több felhasználó egyszerre történő munkavégzését is.

Kategóriák, termékek, szolgáltatások kezelése
Az oldalon a termékek kategóriákba csoportosítva találhatók. A rendszer biztosítja a kategóriák létrehozását rendezését törlését, ezen felül a termékek kategóriákban elfoglalt helyének tetszőleges meghatározását. A termékekhez leírás is adható melyben táblázatok, hivatkozások is szerepelhetnek. Minden termékhez több kép is feltölthető, melyeket a rendszer automatikusan az oldal kialakításához igazít és méretez, feltölthető továbbá minden olyan kapcsolódó dokumentum vagy anyag, ami az adott termékhez/szolgáltatáshoz szükséges lehet (pl.: Word, Excel, PDF dokumentumok).

Hírlevél
A hírlevél modul segítségével könnyedén küldhető a már feliratkozott felhasználók számára körlevél új információkról, változásokról, ajánlatokról. Könnyedén csoportosíthatók a már feliratkozott ügyfelek, illetve grafikus megjelenésű, a cég arculatához igazodó hírlevél alakítható ki. A hírlevél modul biztosítja a hírlevél tartalmába illesztett kép feltöltését, és automatikus átméretezését. A hírlevélküldő rendszer kiemelt tulajdonságai:
- Tetszés szerint csoportosíthatók a már feliratkozott ügyfelek (pl.: végfelhasználók, viszonteladók).
- A hírlevél tartalmának tetszőleges szerkesztése.
- Dokumentumok csatolásának lehetősége.
- Próba hírlevél küldése az elküldés előtt saját e-mail címre, a tartalom kinézetének ellenőrzése érdekében.
- Archivált hírlevél újraküldési lehetősége.

Hírek, újdonságok kezelése
A Hírek, újdonságok menüpont a látogatóknak nyújt segítséget, elsősorban naprakész információk megadására szolgál. Feltölthetők jogi információk, új termékek bejelentése, továbbá minden olyan információ, amire a látogatónak szüksége lehet (pl.: kiállításokról, eseményekről való tájékoztatás). Minden bejegyzéshez az adott témához kapcsolódó képek és dokumentumok is csatolhatók.

Kapcsolatfelvétel
Az oldalra elérkező látogató a menüpont segítségével könnyedén kérhet tájékoztatást bármely általa felvetett kérdésben, ezen kívül meghatározhatja az úgynevezett válaszútvonalat, azaz hogy a kért információhoz e-mailen, telefonon, személyesen, illetve postai úton szeretne-e hozzájutni, természetesen ekkor a rendszer a szükséges adatokat bekéri a látogatótól a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében. A rendszer látogató által kitöltött űrlap teljes tartalmát továbbítja a kapcsolatfelvétel pillanatában e-mailen az Önök részére, akár több e-mail címre is.

Vendégkönyv
Az ügyfelek, érdeklődők véleményének kifejtésére, javaslataik közlésére vagy kérdéseik feltevésére a vendégkönyv szolgáltat lehetőséget. A bejegyzéseket a honlapra kerülés előtt Önök moderálhatják (eldönthetik, hogy a bejegyzést törlik, publikálják a honlapon, esetleg válaszolnak rá, így a válasszal együtt helyezik el a honlapon).

Sitemap/oldaltérkép
Az oldaltérképet a rendszer automatikusan készíti az aktuális adatoknak megfelelően. Figyelembe veszi az adott menüsorrendet, a menüpontok felépítését, illetve aktivitási státuszait. Logikusan felépített, faszerkezetű struktúrával mutatja be az oldal általános tartalmi felépítését. Az automatikusan generált, és valós hivatkozásokkal rendelkező oldaltérkép mind a látogatók, mind a keresőrobotok számára rendkívül hasznos.

Részletes statisztikai rendszer
A portálrendszer természetesen részletes weboldal statisztikát készít az oldalra látogató érdeklődők számáról megkülönböztetve az oldaleltöltéseket és az oldalra látogatók számát időben órákra bontva. A rendszer ezen kívül méri a weboldal egyes oldalainak letöltését és látogatói számát, illetve az oldalakon található bejegyzések megtekintését pl.: hírek olvasottsága, továbbá a más oldalakról való átkattintásokat is regisztrálja az oldal címének és az átkattintások számának mérésével, így monitorozni lehet, hogy mely oldalról érkezett a legtöbb látogató (pl.: Google, Aprónet, céges katalógusok, stb.).

Referenciák modul
A referencia modul által könnyedén publikálhatók a már elvégzett munkák, tevékenységek. Megadható az elvégzett munka/szolgáltatás megnevezése, rövid leírása, illetve minden bejegyzéshez három kép feltöltését is lehetővé teszi az elvégzett feladat minél részletesebb bemutatása érdekében.

Partnerek kezelése
A céggel kapcsoltban álló partnerek, beszállítók, kivitelezők megjelenését kezelő modul. A partner nevének, esetlegesen weboldalának és logójának megadása után a rendszer automatikusan elhelyezi a partnereink menüpontban az új bejegyzést, továbbá a kiemelt partnerek előresorolása érdekében a rendszer sorrendezési lehetőséget is biztosít.

Gyakran ismételt kérdések
Amennyibe a szervezet által végzett tevékenység nagy mennyiségű speciális kifejezést, fogalmakat használ, úgy az oldalra látogató számára nagy segítség lehet a gyakran ismételt kérdések modul, melyben általános eligazítást találhat a szakmai kifejezések, fogalmak terén.

Letölthető dokumentumok kezelése
Ha a cég által végzett szolgáltatásokhoz több általános adatlap, kérdőív, árlista kapcsolódik, akkor a látogató ezen adatállományokat egyszerűen, és gyorsan elérheti a letölthető dokumentumok modul által. Az adatállományokhoz megjegyzések segéd leírások készíthetők így a modul nagymértékben leegyszerűsíti az adminisztráció okozta nehézségeket is.

E-mail postafiókok

A portálrendszerhez 200 MB tárterület tartozik az e-mail postafiókok részére (nev@cegnev.hu formátumban), mely tetszőleges módon felosztható (pl.: 20 db 10 MB-os postafiók, vagy 8 db 25 MB-os postafiók). Természetesen további e-mail postafiókok is igényelhetők.


Opcionális funkciók

Állásajánlat modul
Az állásajánlat modul segítségével akár több álláshirdetés és ezen hirdetésekre beérkezett visszajelzések kezelhetők. Egy adott álláshirdetéshez megadható egy cím (pl.: képviselőt keresünk Pest megyébe területre), rövidebb leírás (pl.: ügyfelekkel való kapcsolattartás), illetve egy részletesebb leírás melyben az álláshoz tartozó részletes követelmények tehetők közzé (pl.: szükséges jogosítvány, nyelvtudás, iskolai végzettség). Az állásra jelentkező személy természetesen akár több hirdetésre is jelentkezhet egy időben, illetve önéletrajzot is feltölthet, mely a belső kezelőfelület segítségével könnyedén megtekinthető.

Partneri kommunikációs platform
A modul használata nélkülözhetetlen, ha szeretne olyan tartalmat feltölteni, amelyek csak jelszóval érhetők el. A regisztrált felhasználók egy a weboldalon számukra külön létrehozott ügyfélkapun egy belső rendszerbe léphetnek, melyben több kibővített szolgáltatás áll a rendelkezésükre. A partneri kommunikációs platform használata elsősorban olyan partnerek számára lehet hasznos, akik az Önök cégének szolgálatásait/termékeit veszik igénybe. A belépés jelszóhoz kötött, így csak azok a felhasználók léphetnek be, akik regisztrálva lettek. A partnerek használhatják az üzenőfal funkciót, fontos szerződéseket, árlistát, prospektusokat tölthetnek le. Valamint itt tájékozódhatnak az olyan, számukra fontos újdonságokról, hírekről, melyek a honlap publikus részén nem helyezhetők el. Természetesen a partneri kommunikációs platform is dinamikus jelleggel működik, tartalmát tetszőleges anyagokkal, állományokkal lehet feltölteni.

Rendezvények, események publikálása

A rendezvények modul a vásárok, kiállítások, szakmai konferenciák kezelését végző modul. A modul a rendezvényeket időrendi sorrendben a kezdeti és befejezési dátumnak megfelelően jeleníti meg a látogató számára. A rendezvényekhez kapcsolódóan feltölthető csatolt dokumentum, mely lehet a rendezvényre való meghívó, és a már lejárt rendezvényekhez feltölthetők az elkészült fotók, hang és videóanyagok.

Szavazás funkció
A szavazás az oldalra látogatók véleményét, visszajelzéseit anonim módon mérő rendszerelem. Feltehetők kérdések termékekkel, szolgáltatásokkal, előirányzott fejlesztésekkel kapcsolatban, melyekre előre meghatározott válaszok alapján reagálhatnak a látogatók. Természetesen igény szerint visszamenőlegesen a régebben feltett kérdések is visszakereshetők a rendszerben.

Többnyelvű kialakítás
Többnyelvű verzió esetén az adott nyelvnek különálló portálrendszert biztosítunk. A eltérő nyelvű verziók egymástól teljesen függetlenül menedzselhetők.

Csapatunk modul
Csapatunk modul segítségével könnyedén megjeleníthető az oldalra látogatók számára a cég szervezeti felépítése. A munkatársakról fotók tölthetők fel, megadhatók a beosztások, feladatkörök, illetve elérhetőségek. A modul mindezeken felül biztosítja az alkalmazottak csoportosítását, illetve a csoportokon belüli rendezését.


Egyedi árajánlat kérése portálrendszerről
 
 
2001-2017 © WebCom Magyarország Adatvédelmi elveinkFelhasználási feltételek