magyar english címlap oldaltérkép kapcsolat
Keresés: 
címlapmegoldásainkPortálrendszerek
Webmail rendszer

Dinamikus portálrendszerek

A portálrendszer célja, hogy a honlap tartalmát érintő frissítések a napi adminisztrációs munkák szintjén – szakirányú képzettség nélkül elvégezhetők legyenek.
A portálrendszer lényege az alábbiakban foglalható össze:
a rendszer felhasználói a változtatni vagy bővíteni kívánt tartalmi egység adminisztrációs felületén keresztül feltöltik a frissítendő tartalmi elemeket. A rendszer a feltöltött tartalmakat az előre meghatározott arculatnak megfelelően jeleníti meg a honlapon.
A portálrendszer használatához nincs szükség másra, mint egy böngésző programra és egy jelszóra.


Az üzleti portálrendszerek előnyeit cégek, vállalatok használhatják ki. Olyan funkciókat alakítottunk ki, amelyek elősegítik a keresedelmi tevékenységek, szolgálatások internetes bemutatását, működését. Két eltérő felszereltségű rendszert alakítottunk ki, a Portálrendszer Office és a Portálrendszer Professional csomagot.

Portálrendszer Office csomag
Kis- és közepes vállalkozások számára optimalizált portálrendszeri funkciók és kiegészítő modulok. A csomag a megrendelő igényei alapján természetesen tovább bővíthető.
Portálrendszer Office csomagról bővebben >>
Portálrendszer Professional csomag
Közepes- és nagyvállalatok, továbbá olyan szervezetek számára kialakított rendszer, melyeknél a internetes megjelenés döntő szerepet tölt be a működésük során. funkciók és kiegészítő modulok. A csomag a megrendelő igényei alapján természetesen tovább bővíthető.
Portálrendszer Professional csomagról bővebben >>

Néhány terület részére külön portálrendszert fejlesztettünk, melyek alapvetően eltérő funkciókat igényelnek internetes működésük során.

Önkormányzati Információs Portálrendszer
Települések számára specializált információs rendszer, amely mindazon adatok kezelésére biztosít ideális lehetőséget, melyek egy a település szempontjából kiemelten fontos információk (pl.: városi hírek, rendezvények/események, kultúrális információk, település térképe, stb.). Turisztikai okok miatt a rendszer alapkiépítésben háromnyelvű verzióban építhető fel.
Kamarai Információs Portálrendszer
Kamarák és érdekképviseleti szervezetek számára fontos és hasznos funkciókat tartalmazza információs rendszerünk.
A csomaghoz tartozó szolgálatásokon kívül a rendszer biztosít egy belső kommunikációs rendszert is, mellyel a belső információáralmás, továbbá a tagok tájékoztatása egyszerűvé és hatékonnyá válik.
Ingatlankezelő Információs Portálrendszer
Ingatlanirodák és ingatlanok értékesítésével foglalkozó cégeknek speciálisan kialakított rendszer, az ingatlankezelő portálrendszer. Az iroda kezelésében lévő ingatlanok stílusosan, e célra továbbfejlesztett adatbázis segítségével jeleníthetők meg a honlapon. A rendszer partnereket is kezel, így új ingatlanok bevitele partnerirodák által is könnyedén megoldható, a felhasználói jogkörök megszabásával.
Szálláskezelő Információs Portálrendszer
Rendszerünk hotelek, apartmanházak, panziók, kempingek, illetve milyen olyan szálláslehetőséget biztosító vállalkozások számára biztosít olyan igényes internetes megjelenést, akiknek a szállásleghetőség audió-vizuális és szöveges bemutatásán kívül többre van szükségük. A portálrendszer segítségével a látogató interneten keresztül foglalhatja le szállását, mely díját akár bankkártya segítségével interenten, biztonságosan ki is egyenlítheti.Kapcsolódó hivatkozások:
Üzleti portálrendszerek
 
 
2001-2017 © WebCom Magyarország Adatvédelmi elveinkFelhasználási feltételek