magyar english címlap oldaltérkép kapcsolat
Keresés: 
címlapszolgáltatásainkArculattervezés
Webmail rendszer

Arculati elemek és teljes arculat tervezése

Az ideális arculat fontossága
Az első benyomást nem lehet megismételni. Úgy gondoljuk, hogy egy cég első megítélésénél fontos szerepet kap a cég arculata, ami alapján a cégről kialakul egy kép.
Jó arculattal bizalom és üzleti előny nyerhető, míg a rosszul megválasztott arculati elemekkel a potenciális vásárló elrettenthető.

Arculati elemek, kisarculat
Az arculattervezés az egységes cégmegjelenés kialakításához szükséges kreatív folyamat. A munka a logó tervezésével kezdődik. Egyeztetés után sok és sokféle minta bemutatásával próbálunk segíteni a megrendelőnek elképzelései megfogalmazásában.
A logóra alapozva tervezhető meg a kisarculati anyag, ami azoknak a mindennapi eszközöknek az egységes jellegét teremti meg, melyek már egy cég életében fontos szerepet játszanak. Kisarculati elemek: logó, névjegy, levélpapír, bélyegző, céges boríték.

Nagyarculat, arculati kézikönyv
A teljes arculat kialakítása során első lépésben a logót tervezzük meg. Majd elkészítjük a logóra épülő alapvető kisarculati elemeket, a névjegykártya, a levélpapír, a boríték, bélyegző, autó matricák, dosszié matricák és a website megjelenési alakja.
A megrendelő igénye alapján összeállított összes olyan megjelenési variáció kialakításra kerül, melyet egységesen, egy lépésben kialakítva lehet kezelni.

Amennyiben szükség van egy olyan teljes koncepció kidolgozására, amely nem csak az egyes arculati elemek megvalósítását oldja meg, de iránymutatást ad az ezeken alapuló, későbbi tervezések számára is, célszerű kidolgozni az arculati kézikönyvet is.
Az arculati kézikönyv a szervezet arculatának tartalmi és formai alapelveit tartalmazza, továbbá rögzíti az arculat formai oldalának, a designrendszernek használati előírásait, látványvilágát. Meghatározásra kerülnek az egyes elemek felhasználható és nem felhasználható megjelenítési formái, rögzítésre kerülnek az arculat színei, betűtípusai, arányai a logótól, az autókon való megjelenítésen át a reklámplakátokig.

Árajánlat kérése arculattervezésről
 
 
2001-2017 © WebCom Magyarország Adatvédelmi elveinkFelhasználási feltételek