magyar english címlap oldaltérkép kapcsolat
Keresés: 
címlapbemutatkozás
Webmail rendszer

Cégünk története, terveink

a múlt
A WebCom Magyarország azzal a céllal jött létre 2001-ben a korábbi internetes tapasztalatok felhasználásával, hogy hazánkban az Internettel szemben támasztott növekvő igényeknek magas minőségi szinten eleget tegyen. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztettük, innovatív megoldásokkal lépést tartottunk az Internet szinte naponta változó világával.

a jelen
Célunk megvalósult, csapatunkkal precíz és pontos munkavégzéssel, új koncepciókkal komplex fejlesztési projektekben vehetünk részt. Ügyfeleink pozitív visszajelzései megerősítettek bennünket abban az elképzelésben, hogy a legfejlettebb technikai megoldások hatékonyan ötvözhetők a felhasználóbarát működéssel.
Úgy gondoljuk, hogy a folyamatos fejlődés mellett az ügyfélbarát hozzáállás kiemelten fontos szempont a mai üzleti életben.

a jövő
Az Internet világa sosem pihen. Meggyőződésünk, hogy a folyamatos technikai fejlődésen és a pontos munkavégzésen kívül többre van szükség. Olyan jövőbe mutató megoldásokon dolgozunk, amelyek segítségével az internetes munkavégzés nagy mértékben egyszerűbbé, áttekinthetőbbé és követhetőbbé válik.
 
 
2001-2017 © WebCom Magyarország Adatvédelmi elveinkFelhasználási feltételek